Cursul introductiv online gratuit cu Gregg Braden
cu subtitrare în limba română
 

Cine suntem?

Îți poți imagina impactul descoperirii legat de faptul că tot ceea ce ai fost învățat despre istoria noastră și legătura noastră cu mediul se dovedește a fi greșit?

Vom începe împreună această călătorie în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Ce te poți aștepta de la acest antrenament online?

Iată ce vom acoperi în acest curs introductiv online gratuit cu Gregg Braden:

  • Ce puncte de vedere despre noi și despre lume s-au dovedit a fi greșite și de ce.
  • De ce știința și spiritualitatea continuă să conveargă.
  • Cum iei decizii care vin nu numai din creierul gânditor, ci și din inima ta.
  • Ce abilități adevărate sunt în tine și cum le poți accesa.

Acest antrenament te va învăța alternative care nu numai că îți vor schimba viața, ci îți vor oferi soluții pentru noi, ca umanitate.

Ne-am bazat viața și societatea pe puncte de vedere greșite despre noi înșine și relația noastră cu tot ceea ce ne înconjoară. Acest lucru a creat probleme care ne-au adus ca umanitate la un moment de cotitură. Soluțiile la aceste probleme par evidente astăzi. Trebuie doar să le experimentăm și să le integrăm în viața noastră.

Urmărește trailerul nostru:

„Te-ai născut pentru a fi cu adevărat extraordinar. Trebuie doar să-ți dai seama de asta și să îți atingi cel mai înalt potențial.”

– Gregg Braden –

Gregg Braden

Gregg Braden, autor de best-seller-uri și profesor spiritual, locuiește în New Mexico, SUA. Călătoriile sale de cercetare la mănăstiri și temple îndepărtate din vremuri trecute, precum și experiența sa profesională ca geolog și inginer spațial, îi permit să pună o punte de legătură între înțelepciunea antică și știința modernă. Cărțile sale au fost traduse în 17 limbi.